Criminele ‘jongeren’

Criminele ‘jongeren’  

06 augustus 2022 - 12:29

Het is een krantenkop die het exact één dag volhoudt online. Om vervolgens genegeerd te worden in de media. Radio en tv hebben het er niet over; ergens lees ik dat journalisten de taak hebben om het er wél over te hebben, maar ja. Daar blijft het dan ook bij, bij die conclusie.

“Jongeren terroriseren bewoners Diamantbuurt” kopte de Telegraaf. Je moet het artikel bijna uitlezen om het vermoeden bevestigd te krijgen dat met ‘jongeren’ de afstammelingen van Marokkaanse migranten bedoeld worden. En dan nog is het geen constatering van de journalist, nee zeg, je zou het maar opschrijven zoals het bedoeld is. De uitspraak wordt toegeschreven aan een buurtbewoner die ‘Barbara’ genoemd wil worden en over wie nadrukkelijk vermeld wordt dat ze ‘zelf een kleurtje heeft’.

Het zijn vooral jongens van Marokkaanse afkomst die problemen veroorzaken, zegt ‘Barbara’. Ja dúh. Heel Nederland weet wie er met ‘jongeren’ bedoeld worden in de media. Jongeren zijn gasten van niet-Nederlandse afkomst. Jongeren zijn gasten die alles wat wél Nederlands is uitlachen. Jongeren zijn het tuig dat Amsterdam allang heeft overgenomen. Jongeren zijn de afstammelingen van Marokkaanse migranten.

Onder Job Cohen hadden we 100 criminele ‘jongeren’, ook wel aangeduid als kutmarokkanen. Onder Eberhard van der Laan ging het getal naar 600 en inmiddels kunnen we ze gerust het leger van de Mocromaffia noemen. Want dat Job Cohen al loog tijdens het theedrinken, wist ook elke journalist. 100 criminele jongeren moest toen al 1000 zijn. En dat de onderwereld Amsterdam in z’n greep heeft, was ook toen al aan de orde. Daarom konden ontzettende no-no’s op klaarlichte dag Theo van Gogh vermoorden in 2004 om het in 2021 nog ‘ns over te doen met de moord op Peter R. de Vries. Hemel de laffe en dode burgemeesters maar op en schuif het allemaal Femke in de schoenen, maar die Mocromaffia is niet vanzelf ontstaan. Decennialang erbij staan en niet optreden want ‘koeltoerrrr’, is debet aan de onleefbaarheid van Amsterdam.

Opgeven is niet aan de orde, maar feitelijk heeft onze regering dat allang gedaan. Het is de enige verklaring waarom de asielsluizen openstaan. Femke zal de onderwereld van Amsterdam, gerund door nazaten van Marokkaanse migranten, nooit de baas worden. Ik zou willen van wel, maar niet optreden, de gasten niet eens durven te benoemen maar aanspreken met ‘jongeren’, is het bewijs. De enige manier om in Amsterdam van die Mocro-jugend af te komen, is om alle sociale woningen per direct te liberaliseren, de huren per direct te verzesvoudigen of tegen marktconforme prijzen te koop te zetten. Zorg dat het tuig er niet bij kan en er niet tussen zit. Maar ja, zittende huurders krijg je niet weg en om nou de rest van Nederland op te zadelen met criminele kutmarokkanen is ook weer zowat. Nee, laat het tuig vooral in Amsterdam, zet er een hek omheen en splits de boel af tot republiek. Precies zoals voormalig D66-wethouder Simone Kukenheim in 2017 al voorstelde – mocht Wilders premier worden.

Dat laatste lijkt me een prima plan. Amsterdam inleveren voor een vredig Nederland zonder AZC’s en COA’s (die gaan dan natuurlijk ook meteen door naar de republiek Amsterdam, want allemaal ‘jongeren’)? Was er nou maar een referendum, inclusief kiesrecht voor alle ‘jongeren’.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.