CU Bunschoten tikt SGP op vingers om 'godslastering'
Raar

CU Bunschoten tikt SGP op vingers om 'godslastering'.

De ChristenUnie in Bunschoten heeft vanavond de SGP op de vingers getikt vanwege godslastering. Huh? SGP en godslastering? Hoe dan?!

Nou, de SGP had het gewaagd om foto's via social media te verspreiden van de duivelse spirituele Paraview-beurs van afgelopen weekend in Hilversum. De gristenen van de SGP spraken er SCHANDE van. De posters zouden namelijk haaks staan op de boodschap van de bijbel en een "voortdurende bron van onrust zijn" in het dorp.

Maar de gristenen van de ChristenUnie vinden deze actie van de SGP niet oké. Want hoe haalt de SGP het in zijn hoofd om godslastering via social media te verspreiden? Wat denkt die partij wel niet? Beetje heidense boodschappen over paranormale gaven verspreiden, zodat zoveel mogelijk goede mensen met deze Sodom en Gomorra besmet worden?

Dus, SGP, willen jullie dit in het vervolg niet meer doen? Voortaan dit soort foto's 'gewoon' rechtstreeks naar de plaatselijke wethouder (Heinen) sturen. Overigens heeft die een prachtig zinnetje in de aardse wetgeving gevonden om dit soort posters voortaan te verbieden: "Reclame-uitingen mogen niet in strijd zijn met de goede zegen", laat de wethouder weten.

Alle artikelen geladen. Overzicht →