D66, SP in 020 woest op zadelhoesjes Booking.com
Binnenland

D66, SP in 020 woest op zadelhoesjes Booking.com.

Er was eens een grote stad in een land ver hier vandaan waar alle problemen waren opgelost. Zelfs de genderneutrale problemen bestonden niet meer en taalpolitie had alle kwetsende taal uitgeroeid. Waardoor twee linkse drampartijen uit de gemeenteraad van die grote stad niet meer wisten waarover ze moesten drammen.

Maar op een goede dag besloot het bekende online boekingsplatform Booking.com om bij wijze van marketingstunt zadelhoesjes met hun merknaam over de zadels van geparkeerde fietsen te trekken. 

Zo gezegd, zo gedaan, en voila/presto/bingo/KLABAM!: de twee linkse drampartijen hadden nu toch weer een 'probleem' gevonden om over te drammen.

Want het boekingsplatform maakte reclame voor de verkeerde doelgroep waardoor mensen werden misleid tot het illegaal verhuren van woningen. Ofzoiets.

De linkse drampartijen wisten zelf eigenlijk ook niet waarover ze dramden, maar het ging dan ook om het drammen, niet om de inhoud.

Mensen die 'slachtoffer' werden van de zadelhoesjes konden natuurlijk ook best voor zichzelf denken en hadden helemaal geen linkse drampartijtjes nodig. 

Gelukkig was het allemaal midden in de zomer en groeiden er ook komkommers. Toen kwam er een groene olifant met een hele grote snuit en blies dit verhaaltje uit. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →