Daders dodelijk overal 'wilden helemaal geen geweld' 

28 september 2017 - 18:19

Stel, u besluit met wat matties op laffe wijze een hoogbejaarde oma aan te vallen puur voor een paar sieraden, maar dan wordt u na jaren gepakt. Hoe praat u zich hier dan uit? 

Heel simpel. Berouw tonen en zeggen dat dit allemaal niet te bedoeling was. En met de vinger naar elkaar wijzen. Want natuurlijk wilden de overvallers bij de fatale overval op de 86-jarige Mien Graveland in 2014 in Helmond ‘helemaal geen geweld’ gebruiken.

Dat dit toch gebeurde lag dan waarschijnlijk aan haar zelf. Want werk dan ook verdomme gewoon mee als je geld wordt afgepakt. En natuurlijk hebben zij allemaal de hardste klappen niet uitgedeeld, dat was iemand anders.

Een van de in totaal vijf verdachten zei voor de rechtbank in Den Bosch dat hij de bejaarde alleen in paniek een duw heeft gegeven, waarbij 'zijn grote zaklamp' tegen haar hoofd kwam. De vrouw viel achterover op de grond.

Foutje, kan gebeuren, maar volgens de patholoog niet helemaal een geloofwaardig verhaal aangezien het dossier vol zit met afschrikwekkende foto’s van verwondingen van het slachtoffer. Komende dinsdag wordt de strafeis tegen het vijftal geformuleerd.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie