Dames meppen kenteken-registrerende beveiliger in elkaar

Dames meppen kenteken-registrerende beveiliger in elkaar 

13 december 2018 - 09:59

In Breda is dinsdagavond een beveiliger total loss geslagen door vijf vrouwen tussen de 22 en 50 jaar, nadat hij driftig kentekens stond te registreren.

Nu vraagt u zich af, is het überhaupt wel de taak van een beveiliger om kentekens te registreren? De man zag vanaf zijn fiets dat er bij de ingang van de bioscoop bij de Bavelseparklaan door een groep vuurwerk naar buiten werd gegooid.

Met de gierende beveiligersdrang door zijn aderen sprak hij de groep aan. Hij vertelde hen ook dat ze (een groep vrouwen en kinderen) weg moesten wezen. Toen hij vervolgens op een bloknootje begon met kentekens opschrijven, sloeg de vlam in de pan.

Van vijf kanten werd de arme beveiliger vervolgens door vrouwen van zijn fiets afgeslagen. Gestrekt op de straatstenen werd hij nog een paar keer gemept. Het slachtoffer hield aan de mishandelingen verwondingen aan zijn hand, knie en pijn aan zijn hoofd over. Ook sneuvelden zijn broek en zijn fiets.

De politie heeft de man uiteindelijk gered, alle vijf vrouwen zijn aangehouden. Hun kinderen zijn door de politie naar huis gebracht.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie