Mediageile Dave bang voor paparazzi bij rechtszaak
Entertainment

Mediageile Dave bang voor paparazzi bij rechtszaak.

Het is de bedoeling dat Dave Roelvink zich vandaag verantwoordt in de rechtszaak over een wild feestje in Burgerbrug in juli 2014. Maar meneer heeft geen zin, want: hij is bang voor hordes fotografen. Het OM verdenkt Dave van diefstal en het verspreiden van het welbekende seksfilmpje.

De zoon van de grijze volkszanger heeft dit per mail laten weten, meldt De Telegraaf. Veel matties van Dave die ook bij het feest aanwezig waren moeten ook voor de rechter verschijnen. De rechtszaak zal in het Justitieel Complex op Schiphol plaatsvinden. Het proces tegen de vijf mannen duurt naar verwachting twee dagen.

Diefstal en champagneshower

Laten we even teruggaan naar het moment waar het allemaal misging met de mooiboy. Kleine Roelvink was met vrienden op een afterparty in de villa in Burgerbrug en dit liep volledig uit de hand. Nadat het feest was afgelopen bleek dat er voor tienduizenden euro's aan spullen was gestolen van de familie des huizes. Daarnaast had de vriendengroep de champagnevoorraad geplunderd. 

Seksfilmpje

Maar, dit was niet alles. Dave verspreidde met zijn vrienden een filmpje waarin hij in een jacuzzi werd verwend door de dochter van de eigenaren van de villa. Het model en zijn vrienden zouden het filmpje openbaar maken als de ouders de aangifte tegen diefstal niet zouden intrekken. Daarom is de pijpmeneer ook verdachte in een afpersingszaak. Voor de liefhebbers: hieronder ziet u hoe Dave wordt gezogen.

'Liep uit de hand'

Dave staat dus op dit moment terecht wegens verdenking van diefstal en hij wordt vervolgd voor het heimelijk maken en verspreiden van een seksfilmpje. De dj zelf ontkent niet dat het feest "uit de hand liep". 

Alle artikelen geladen. Overzicht →