David Icke de toegang tot NL ontzegd; de dubbele moraal is vermoeiend

David Icke de toegang tot NL ontzegd; de dubbele moraal is vermoeiend 

05 november 2022 - 10:53

“Het reptielenhuis in Artis was niet bereikbaar voor commentaar,” aldus de NRC-nieuwsbriefschrijvers in een poging om grappig te doen. Het gejuich van de grachtengordel is groot: David Icke, complotdenker en vriend van het FvD-theater, wordt de toegang tot de Schengenzone ontzegd. Media en politiek brengen het als een prestatie maar serieus hey: 12 IS-bruiden worden teruggehaald met 28 kinderen, Ridouan Taghi wordt ontvoerd uit Dubai en inmiddels wordt Amalia bewaakt maar geriatrisch patiënt Icke mag Nederland niet in omdat hij een risico voor de openbare orde zou zijn?

De dubbele moraal is vermoeiend. Haatimams zijn welkom, Turkse ministers kunnen hier hun verkiezingsretoriek spuien en vrouwelijke ministers en diplomaten besluieren hun hoofd alvorens te buigen voor Iraanse dictatoren. Een risicio voor de openbare orde? De halve populatie van Amsterdam is een risico voor de openbare orde en niet omdat het aanhangers van Icke zijn! Zo wordt de joodse activist Michael Jacobs elke week lastig evallen als hij zwijgend demonstreert op de Dam en wordt hij vaker afgevoerd dan zijn belagers.

Amsterdam voert altijd de verkeerde af (nooit de gewelddadige).

Amsterdam kiest altijd partij voor de verkeerde (de gewelddadige).

Het zegt veel over de Amsterdamse politie, handhaving en politiek dat ze wel de voetbalhooligans binnenlaten maar bang zijn voor een handjevol Icke-adepten. Alsof deze mensen nu van mening zullen veranderen. Anders dan in de vorige eeuw bestaat er zoiets als het internet en heeft iedereen middels een mobiele telefoon toegang tot de hele wereld. Alles wat je verbiedt, wordt interessanter. Een gegeven wat ze in Amsterdam toch zouden moeten weten met hun drugs- en hoereerbeleid. Waar ook niet veel meer van over is natuurlijk omdat de snowflakes de stad hebben overgenomen. Alles wat liberaal was, moet kapot. Vrijheid is een luxe die slechts voor enkelen geldt: degenen met de juiste mening. En wie die juiste mening niet heeft, wordt kaltgestellt door media en grachtengordel.

Dinosauriërs uit een vervlogen tijdperk die in hun doodstrijd om relevant te blijven er alles aan doen om hun leven te rekken. De nieuwsbriefschrijvers van NRC hadden beter hun best moeten doen om het reptielenhuis in Artis te bereiken.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.