De dansleraar

De dansleraar 

22 februari 2021 - 10:36

Willem Engel is dansleraar. Dansleraar is een belachelijk beroep. Niemand neemt ooit een dansleraar ernstig. Wat een dansleraar doet is, zonder dat hij het zelf kan uitvoeren, aan studenten vragen om, gekleed in een veel te kleine maillot, hun benen te spreiden, en dan kan de dansleraar, de viezerik, naar genitaliën kijken, of het die van meisjes zijn of jongens, dat is de dansleraar om het even, want het enige wat hij wil is z’n perverte geest voeden met onzedige beelden.

Iets anders waarmee Willem Engel bewijst dat hij een verwaarloosbare nitwit is, is de naam van z’n vereniging. Viruswaarheid, wat is dat voor een naam? Ten eerste, hij bekt niet goed, en ten tweede, omtrent het virus bestaat er geen enkele waarheid. Iedereen gist er maar wat op los, het virus zus en het virus zo, en die en die variant en dan weer een andere variant, en als je hoofdpijn hebt en kramp in je kloten moeten je je laten testen, en als je koorts voelt en je vagina gaat stinken, dan moet je je zeker laten testen, en misschien ben je helemaal niet ziek en heb je simpelweg een minder dagje, en de mensen die toch ziek worden, die hebben gewoon pech gehad omdat ze in elkaars gezicht gebraakt hebben, en of je een mondkapje draagt of niet, dat speelt geen enkele rol, bij wijze van spreken draag je het mondkapje aan je achterhoofd en voor je kanis draag je een rubberen Michael Jackson-masker, en die anderhalve meter afstand, die was voor hetzelfde geld een meter een achtendertig komma vier centimeter geweest, en in een café kun je het virus nauwelijks oplopen, tenzij in dat café net een vergadering bezig is van overtuigde covidpatiënten die om het meeste aan het niezen zijn, en aerosolen, die bestaan helemaal niet, die zijn een uitvinding van Bill Gates, die in 1992 met zes lijnen coke in z’n neusgaten tegen z’n vrouw lalde: ‘Ik ga ‘ns iets uitvinden dat niet bestaat: Aerosolen!’ ‘Wat zijn dat?’ vroeg z’n vrouw. ‘Geen idee,’ zei Bill Gates, ‘maar binnen de dertig jaar zullen ze de wereld veroveren of ik eet m’n hoed op.’

Bill Gates is een geinponem hoor, bijvoorbeeld die keer toen hij bij de buren achter een struik ging schijten, en een vlaggetje aan een stokje in een van de drollen duwde en op dat vlaggetje had hij geschreven: ‘Weg met de joodse overheersing!’, terwijl die buren, de heer en mevrouw Goldfarb, uiteraard joden waren, hoewel ze dat probeerden te maskeren door elke dag vijf keer in hun tuin, gericht naar Mekka, moslimgebeden te schreeuwen. En ondanks dit alles heeft zo’n Willem Engel de pretentie om z’n clubje Viruswaarheid te noemen, met z’n belachelijke dreadlocks op z’n valse kop. Het is trouwens een publiek geheim dat die dreadlocks extensions zijn, op de schedel van Engel gekleefd door kapper Kees-Jan uit Spijenisse, die vroeger ook dansleraar was, maar ermee stopte omdat hij op een keer na de les door vier van z’n leerlingen, een kwartet dikke lesbiennes, zodanig in elkaar werd geslagen dat z’n tandvlees achttien hechtingen nodig had, z’n huig negen, en z’n scrotum zes. Die meisjes waren het natuurlijk spuugzat dat de dansleraar de hele tijd naar hun genitalieën aan het gluren was.

Wat er ook gebeurt met de avondklok, of die blijft of niet, en of ze vervroegd wordt naar zes uur of verlaat naar middernacht, de belachelijke acties van Willem Engel en z’n half dozijn volgelingen zullen daar niks aan veranderen, en van Willem Engels zullen we nooit meer wat horen, tenzij hij na een dansles wordt gemolesteerd door vier biseksuele dwergen die het eindelijk gehad hebben met z’n kreupele danslessen. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.