De dertiger moet gepamperd worden om te werken

De dertiger moet gepamperd worden om te werken 

18 augustus 2023 - 14:50

Het is een tijd waar men natuurlijk liever lui dan moe is. En dat geldt zeker voor onze nieuwe generatie dertigers. Zij zien het leven van hardwerken, lange uren maken en veel inzet tonen niet voor zich. Zij liggen liever in het zonnetje op het strand, werken parttime en bij voorkeur voor zichzelf. In de laatste aflevering van 30 en nooit meer een baas volgt Vera dertigers die door het leven gaan zonder gezeur van een baas aan hun hoofd.

Zo ook Alex, zij is een echte freedom rebel en heeft een levensstijl waar menig dertiger van droomt. Zij heeft een busje omgebouwd tot huis en rijdt daarmee naar de mooiste bestemmingen. Ze werkt voor zichzelf en heeft daardoor alle vrijheid waar ze zo naar verlangde: “Als ik hem dan op het strand zette dan ging ik lekker zitten werken. Dan keek ik uit over het strand en als ik er even klaar mee was ging ik even zwemmen”. Dat klinkt natuurlijk heerlijk.

Zo’n idyllische werkplek wil natuurlijk iedereen, en dat weten ze op de Zuidas maar al te goed. Om dertigers te pamperen om naar kantoor te komen hebben ze de trukendoos flink opengetrokken en kosten nog moeite gespaard. Met loopbanden, fietsen en speciale ruimtes om uit te rusten hopen ze de dertiger te lokken. Lekker uitrusten op je werk met vogelgeluiden op de achtergrond. Even bijkomen van een belletje. Het klinkt als hardwerken.

Bekijk hier de hele aflevering van 30 en nooit meer naar een baas.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml