De Hofbar bijwonen als publiek? Dat kan!

De Hofbar bijwonen als publiek? Dat kan! 

09 januari 2019 - 12:42

Het politieke programma ‘De Hofbar’ gaat weer van start! Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om een live opname bij te wonen. ‘De Hofbar’ is een wekelijks politiek programma waarin presentator Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving over wat er in politiek Den Haag gebeurt. Burgers mogen hun vinger op de zere plek leggen en politici krijgen het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen.

De opnames zullen vanaf 15 januari elke dinsdagavond plaatsvinden van 22:45 tot 23:10 uur in de sfeervolle Hofbar in Den Haag. Publiek dient tegen de klok van 22:00 uur aanwezig te zijn. Lijkt het je leuk om een live opname bij te wonen, meld je dan nu aan via [email protected] en stuur ons de volgende gegevens:

Gewenste datum:

Aantal personen:

Naam:

Telefoonnummer:

Leeftijd(en):

Let op: bij een reservering wordt er vanuit gegaan dat je daadwerkelijk aanwezig bent.

Bij aanmelding wordt er een plek voor je gereserveerd in de studio. Meld je dus alleen aan als je zeker weet dat je komt. Kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn, meld je dan op tijd af via [email protected].  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie