De Hofbar vanaf 15 januari terug op NPO 2! 

04 januari 2019 - 12:06

De Hofbar, het wekelijkse politieke programma van omroep PowNed, keert terug met een gloednieuw seizoen. Vanaf 15 januari verschijnt het programma elke dinsdagavond om 22:45 uur op NPO 2, ditmaal live. Presentator Rutger Castricum: "Met goedgebekte stamgasten, uiteenlopende politici en prikkelende actualiteiten gaan we de politiek opnieuw dichter bij de samenleving brengen en andersom. We zijn terug!"

In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden. 

Rutger Castricum kijkt uit naar een nieuw seizoen: “Ik ben ontzettend verheugd dat we weer van start gaan. Het programma brengt met haar laagdrempelige setting de gewone burger en de politiek dichter bij elkaar. Dat is nodig, want politiek Den Haag snapt de mensen in het land niet altijd goed en andersom snappen de mensen in het land niet altijd goed wat er in Den Haag gebeurt. Wat is er dan beter om die twee werelden met een biertje of glas wijn bijeen te brengen en rechtstreeks in gesprek te laten gaan.”

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie