De IS-hoeren zijn terug. Bedankt politici!

De IS-hoeren zijn terug. Bedankt politici!  

22 november 2019 - 13:09

Dat de IS-escortmeisjes terug zouden komen was een feit, de brutaliteit waarmee hilarisch – als het niet om te janken zou zijn.

Chapeau voor de Turken die de weg-met-ons-mentaliteit van onze politici, minister van Buitenlandse Zaken voorop, hebben blootgelegd. Zelfs als je Nederlandse nationaliteit is ingetrokken, toont Nederland gidsland wel hoe het moet, IS-terugkeerders ontvangen. Het uitschot van onze samenleving, opgerot om moordenaardertje te spelen in den vreemde, om als legbatterijkippen kinderen te baren die ons willen vernietigen, is terug op onze bodem.

De terugkeer van de terroristenliefjes toont het onvermogen van de Nederlandse overheid om om te gaan met migranten en hun kroost. Migranten zijn nooit voor volwaardig aangezien; pamperen, negeren en Nederland voorliegen dat ze ooit weer terug zouden gaan was het politieke credo. Migranten logen zichzelf ook voor dat ze terug zouden gaan – het komt in de beste families voor, geloof me. Realiteitszin is een zonde in Nederland. Hoewel, realiteitszin is een zonde in het algemeen. Je wordt al snel voor cynisch versleten. Of onaardig. Hysterisch is ook nog een kwalificatie die je naar je hoofd krijgt als je het in waagt om realiteitszin te tonen. Soit.

Ze zijn dus terug, de voorhoede van de IS-hoeren. Vroeger liepen hoeren in minimale kleding rond, hadden ze van die geile namen als Deborah en Samantha. Tegenwoordig zijn het Xaviera en Fatima en lopen ze in een boerka rond. Ja, de vooruitgang is beeldend. Fatima moet zogenaamd uitgezet worden naar Marokko (hahaha!) want haar Nederlanderschap is ingetrokken. Erg realistisch weer. Marokko zal haar vast met open armen ontvangen. #NOT En die twee koters van haar? Die zijn ‘gewoon’ Nederlands, want geboren uit een moeder met een ooit Nederlandse nationaliteit. Die ander wenst iedereen dood – wat natuurlijk wederzijds is maar dat mag je niet zeggen. Dus tja.

Paniek in de tent want regeren is vooruitzien – behalve in Europa. Dus de Turken sturen de IS-hoeren terug? Met kroost? Lijkt me logisch. Wat niet logisch is, is de passiviteit van Nederland. Natuurlijk, bellen en diplomatie ‘werken’ (het werkte voor mij!) maar voor daden hebben de Turken veel meer begrip. Dus die mentaal gemankeerde wijven komen terug? Prima. Vanaf vandaag verleent Nederland geen dubbel burgerschap meer. Aan niemand in het algemeen, maar aan de Turken in het bijzonder. Dus die mentaal gemankeerde wijven komen terug? Prima. Vanaf vandaag sluiten alle moskeeën op Nederlands grondgebied. Dus die mentaal gemankeerde wijven komen terug? Prima. Vanaf vandaag zijn alle islamitische scholen gesloten.

Prima payback, prima signaal naar de islamitische wereld ook. Geen Nederlander die niet in de politiek zit die het hier oneens mee zal zijn. Helaas is realiteitszin niet voorbehouden aan onze politieke elite. En dus zullen zwakbegaafde grietjes ook vandaag weer gehersenspoeld worden tot een carrière als broedkip en zwakbegaafde jongens nog dagelijks opgeleid worden tot bomgordelmodel en erger. Het is dat een voorstel tot geboortebeperking tot werkgeversbellen leidt, maar uiteindelijk is dat natuurlijk óók een oplossing. Tot die tijd zijn we gedoemd. Gedoemd tot slachtoffer van onze politici die onze vijanden alle ruimte geven om zich op onze bodem te ontwikkelen tot haatdragende jongeren die niet te beroerd zijn om te moorden. Bedankt hé! Welkom thuis. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie