De Jonge: Misschien toch 2 weken wachten met dansen na Janssen

De Jonge: Misschien toch 2 weken wachten met dansen na Janssen 

06 juli 2021 - 14:55

Tsja, experts waarschuwden ons al voor al die versoepelingen die de laatste tijd zijn doorgevoerd. Hugo de Jonge zegt na alle opgelopen besmettingen dat het misschien toch wel beter is om na vaccinatie (of het nou Pfizer of Janssen of iets anders is) even, 2 weken dus, te wachten met naar de club of kroeg te gaan. 

Het ging zoals u weet helemaal mis met Testen voor Toegang. Er kon gefraudeerd worden met QR-codes en inmiddels zijn de gevolgen bekend: zo zijn in de Enschedese nachtclub Aspen Valley 189 besmettingen geteld. Ook Groenlo, Rotterdam en Amsterdam bleken besmettingshaarden te zijn, met tientallen besmettingen als gevolg. Van de mensen die vorige week positief getest zijn én waar de bron van bekend is, is bijna 19 procent besmet geraakt tijdens een bezoek aan de horeca.

Naast De Jonge doet ook Grapperhaus een duit in het zakje: "Dat het afgelopen weekend nog lang niet overal even goed ging valt volgens de ministers nog te billijken. ,,Iedereen moet nog even wennen.” Maar vanaf nu moet iedereen zich aan de regels houden en moet er ook streng worden gecontroleerd. ,,En als dat niet gebeurt, dan moet de burgemeester stevig ingrijpen, moeten we misschien zeggen: ‘Deze tent moet maar even gesloten worden'”, tekent het AD op.

Steun PowNed, word lid

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml