De politiek lijkt wel een speeltuin waar Omtzigt gepest wordt

De politiek lijkt wel een speeltuin waar Omtzigt gepest wordt 

19 juni 2023 - 10:28

Dat de politiek een puinhoop is, dat is natuurlijk geen nieuws. En elke week weten ze het zooitje nog groter te maken. U bent het vast nog niet vergeten dat Pieter Omtzigt keihard genaaid is door het kabinet. Nu blijkt dat het nog erger was dan al vermoed werd. Dan zou u natuurlijk denken dat Hugo de Jonge deze rel zo snel mogelijk uit de wereld wil helpen. Nou nee hoor, niks is minder waar. Hij is ontzettend arrogant en geeft alleen maar vage antwoorden.

Waarom hebben toch al die politici een hekel aan Omtzigt? Daar wil natuurlijk niemand een eerlijk antwoord over geven: “Ik heb helemaal geen moeite met Pieter Omtzigt. Ik heb werkelijk geen idee”, aldus de minister van stikstof. Wopke Hoekstra van het CDA vindt het allemaal heel erg vervelend: “Ik heb toen ook gezegd dat ik het buitengewoon ongelukkig vond voor hem en voor het CDA wat er toen gebeurd is. En ook heel vervelend dat, dat nu weer wordt opgerakeld. Het heeft grote schade aangericht voor hem en overigens ook voor het CDA”. Het is natuurlijk ook allemaal heel erg vervelend voor de partij. Want een kritische minister wil je er natuurlijk niet bij hebben in onze rommelige politiek.

Ook Hugo de Jonge stond te springen om ons te woord te staan. Zijn hele houding straalde uit dat hij liever vragen over zijn lelijke schoenen wilde beantwoorden dan over kritische politieke vragen. De gemiddelde Nederlander heeft weinig tot geen vertrouwen meer in de politiek en daar is Hugo het natuurlijk niet mee eens: “Ik deel uw observatie niet. En de tijd is te kort om daar een uitgebreid referaat over te gaan houden”. Misschien denkt hij dat onze Sarah afschrikt van dure woorden, of hoopt hij slim over te komen, maar dan heeft hij het natuurlijk goed mis.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml