De volgende! 'Ambtenaar op non-actief na grensoverschrijdend gedrag'

De volgende! 'Ambtenaar op non-actief na grensoverschrijdend gedrag' 

11 februari 2022 - 15:28

En daar is de volgende man die mag aansluiten in het rijtje Jeroen Rietbergen, Ali B., Marco B., Marc O., die regisseur van The Voice en sinds gisteren Telegraaf-verslaggever Mick van Wely. Dit keer een ambtenaar van de gemeente Maashorst (waar?). Hij is op non-actief gesteld, nadat eind vorige maand melding werd gedaan van seksueel grensoverschrijdend gedrag binnen de gemeente.

Waarover de melding precies ging, wil de gemeente met het oog op de privacy van de betrokkenen niet zeggen (dus iedereen moet niet gelijk gaan speculeren over dickpics en zo).Volgens de gemeente is "adequaat en volgens de richtlijnen" actie ondernomen nadat de melding binnenkwam. De gemeente geeft aan dat er onderzoek is gepleegd en een medewerker op non-actief is gesteld. "De kwestie wordt verder juridisch afgehandeld door de gemeente", meldt Omroep Brabant. 

Ook vieze mannen VodafoneZiggo de Sjaak

Ook bij tv-en internetaanbieder VodafoneZiggo zijn enkele meldingen binnengekomen van grensoverschrijdend gedrag op een van de klantcontactcenter-locaties, weet het AD te melden. Het bedrijf is een onderzoek gestart in samenwerking met een extern bureau. "We zijn geschrokken van de meldingen en tegelijkertijd vinden wij het goed dat onze medewerkers naar voren zijn gekomen. We willen hen dan ook bedanken voor hun moed", laat een woordvoerder weten.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml