De Zwarte Tulp is een beetje in de war
Sport

De Zwarte Tulp is een beetje in de war.

Tsjonge Roed. De kwalificatiekansen van het Nederlands Elftal (m/v/genderneutraal) hangen aan een miniscuul zijden draadje. Sterker nog, op de NOS na gelooft er eigenlijk verder niemand meer in. Ga jij een beetje na afloop met gebalde vuist in de kleedkamer staan verkondigen dat de wedstrijd tegen Bulgarije 'fantastic' was. Really, Roed?

Filmen in de kleedkamer is sowieso not done, Roed. Vroeger niet, nu niet, nooit niet. Zou jij toch moeten weten als oud-voetballer. De kleedkamer is zo'n beetje de enige plaats voor spelers waar zij geen camera onder hun neus geschoven krijgen. Dat heb jij voor hen verpest, Roed. Want Twitter moest zo nodig geüpdatet worden.

Niet voor niks was filmen in de kleedkamer, een proefballonnetje dat ooit tevergeefs geïntroduceerd werd door FoxSports, geen lang leven beschoren. Zit namelijk helemaal niemand op te wachten.

De beelden van gisteren leverden je direct een reprimande op van 'de kleine generaal', die zich ongetwijfeld kapotschaamt jou als rechterhand te hebben in eerste instantie niet eens doorhad dat jij verantwoordelijk was voor het promoten van jezelf gelekte materiaal.

Drie wedstrijden op de bank zitten en nu al je spelers en de bondscoach tegen je in het harnas jagen. Well done, Roed!
Alle artikelen geladen. Overzicht →