Decadent superjacht spotten in Amsterdam

Decadent superjacht spotten in Amsterdam 

20 juni 2023 - 10:31

Decadenter dan decadent; er ligt een superjacht te paraderen in Amsterdam. Het superluxe jacht is 90 meter lang en heeft allemaal leuke snufjes zoals een helikopter aan boord. De eigenaar, Charles Simonyi, had er maar liefst 250 miljoen euro voor over. En dat wilden de Amsterdammers natuurlijk even met eigen ogen zien.

Een echte jachtspotter staat lekker te loeren op de kade: “Het is zo ontzettend mooi om dit te kunnen maken vind ik. Ik vind dit persoonlijk echt prachtig en ik vind het ook mooi dat er een eigenaar is die hard gewerkt heeft voor z’n geld”. Er is best wat kritiek op deze decadentie maar daar trekt hij niet zo veel van aan: “Doodvermoeiend”.

Niet alleen jachtspotter kwamen op het jacht af, ook jonge mensen wilden wel even een glimp opvangen van deze luxe: “We zagen het op Facebook voorbijkomen dus we dachten, gaan even kijken”. Maar wat vinden zij nou zo mooi aan de boot? “De kleur. Ja hij is wel groot”. Ach ja, mensen zijn ook snel tevreden.

Niet iedereen is heel erg onder de indruk van het bootje: “Het boeit me echt helemaal niks, er liggen hier altijd bootjes. We dachten eerst dat Beyonce hier lag”. Helaas voor deze man was het niet de superster.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml