Den Haag gelukkigste stad ter wereld: 'Het is een k*nkerzooitje'

Den Haag gelukkigste stad ter wereld: 'Het is een k*nkerzooitje' 

18 juli 2023 - 13:01

Als u denkt aan de gelukkigste stad ter wereld, waar denkt u dan aan? Den Haag misschien? Waarschijnlijk niet. Toch is Den Haag de gelukkigste stad ter wereld. Of nou volgens World of Statistics, de Hagenezen zelf denken daar heel anders over: “Het is gewoon een k*nkerzooitje”.

Het nieuws dat Den Haag de gelukkigste stad ter wereld is kwam voor veel mensen behoorlijk onverwacht. Ze kunnen het dan ook bijna niet geloven. Leo is eigenaar van een koffiehuis in de prachtige stad en heeft een duidelijke mening: “Het onkruid staat hoger dan dat ik lang ben en ik ben 1,95 m. Elke vrijdag is het hier één grote, vieze, gore vuilnisbelt. Parkeren kan je hier niet, oh wat ben je hier gelukkig. De ratten lopen de tram in, oh wat is het fijn. De kans dat je de staatsloterij wint is groter dan dat je mensen Nederlands hoort praten in de tram”.

Als je dat hoort ga je toch wel twijfelen of de mensen van World of Statistics de stad zelf bezocht hebben: “Toch niet hier op vrijdagochtend bij de Voedselbank als vijftig man met een tasje staat te bedelen. Zijn ze zo gelukkig allemaal? De nood is gewoon heel hoog bij een heleboel mensen. Ik kan me niet voorstellen dat die gelukkig zijn”.

Leo is niet de enige Hagenees die verbaasd is: “Nee joh! Is het echt waar?”. Wat hij zo leuk vindt aan de stad? “Hartstikke leuke mensen, heel veel cultuur. Is perfect”. Misschien dat, dat één van de criteria was. Leo ziet het allemaal wat somberder in: “Al m’n vrienden verhuizen naar Spanje en Portugal. Iedereen vlucht weg hier. Het is één drama. Het is verschrikkelijk”.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml