DENK boos op politie om Zwarte Pieten-foto's

DENK boos op politie om Zwarte Pieten-foto's 

12 december 2018 - 11:40

De politieke partij DENK, die inmiddels door meer dan een handvol migratieachtergrondiërs erg serieus wordt genomen laat ook direct de staat waarin we in dit land verkeren perfect zien wil een gesprek met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Er is recent namelijk iets heel ergs voorgevallen.

Wassup dan? Politiewaakhond Bumper postte onlangs foto's van Zwarte Pieten op Facebook, iets dat natuurlijk niet door de beugel kan.

DENK-Fractievoorzitter Stephan van Baarle slaapt er niet van, het meewerken van de politie aan racisme en is in de pen geklommen voor vragen aan het stadsbestuur. Van Baarle meent dat er snel een hartig woordje met Bumper gesproken moet worden en wil dat Aboutaleb het voortouw neemt.

Of dat gaat gebeuren is nog maar de vraag. Zoals u van de politie, die hun ruggengraat ergens in 1999 zijn verloren, kunt verwachten zijn de foto's inmiddels offline gehaald. Maar het wordt nóg erger: De politie heeft zelfs formeel excuus aangeboden aan alle tegenstanders van Zwarte Piet voor het leed dat zij veroorzaakt hebben. 

Dit land. Aaargh. Compleet de vernieling ingeholpen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie