DENK en Sylvana Simons weer BFF 

25 juli 2017 - 13:28

DENK, zo'n beetje de meest treurige partij in de vaderlandse politiek en Sylvana Simons (mogelijk nóg treuriger) hebben gezamelijk besloten elkaar weer in de armen te sluiten.

De twee kampen waren tegenover elkaar komen te staan nadat Simons DENK afgelopen december als een dief in de nacht verliet om vervolgens de NUL zetelspartij Artikel 1 op te richten. Daarna liet ze zich her en der verleiden tot negatieve uitspraken over haar voormalige partijgenoten.

Daar was de Nederlandse afvaardiging van de AK-partij niet van gecharmeerd (zie hier de huilvideo van Farid Azarkan, die notabene nog lekker voor Simons had gekookt!) en stapte naar de rechtbank. De turkenpartij vorderde maar liefst 62.000 euro van La Simons, een claim die door de rechter naar de prullenmand werd verwezen.

Sterker nog, het was volgens de rechter juist Sylvana die recht had op een ontslagvergoeding van 5.000 euro, waarvan de ex-TMF-VJ heeft aangegeven af te willen zien. De slimmerdjes van DENK gaan naar eigen zeggen niet in beroep tegen het eerdere vonnis van de rechtbank. Beide kemphanen hebben zwart op wit (oef, racisme) naar buiten gebracht deze periode af te willen sluiten en zich te willen richten op de toekomst.

Zo ziet u maar, wij van PowNed brengen u ook verhalen die een happy end kennen..

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie