DENK: Fuck landsbestuur, Suikerfeest!
Binnenland

DENK: Fuck landsbestuur, Suikerfeest!.

Politieke treurclub DENK heeft zichzelf weer volledig te kakken gezet door Kamervoorzitter Khadija Arib te vragen om volgende week dinsdag het complete landsbestuur te laten voor wat het is, want de malle makkers willen dan liever deegflapjes met kaas happen. Dat is natuurlijk veel belangrijker dan de politiek bedrijven waarvoor men rijkelijk betaald wordt.

Selçuk Öztürk vroeg vrouw Arib gisteren om de stemmingen van dinsdag naar woensdag te verschuiven, zien wij op de feestboekpagina van de partij. Nou, nee, aldus Arib. Want het feest valt elk jaar op een andere dag en dat is allemaal lastig, en dan wil iedereen straks ook nog vrij op Nationale Pannenkoekdag en moeten prangende bestuurskwesties wijken voor de Dag van de Garnaal.

"We vergaderen gewoon op eh.. op eh.. wat is het? Suikerfeest? En dan is het Ramadanfeest inderdaad, en u bent vrij natuurlijk om zelf wel of niet aanwezig te zijn." Oh! Burn van de Kamermoeder. 

"Pijnlijk"

Öztürk vindt dat nogal pijnlijk, want gemiste kansen om bruggen te slaan enzo. Wij zien alleen een gemiste kans om ons land te besturen, want onbenutte tijd is GELD. Het feest duurt potdomme drie dagen, dus kan na werktijd ook wel gevierd worden.

De DENK-Turk wil nu alle collega's aan de schandpaal nagelen / ze van hun werk afhouden door ze te laten stemmen. Of zoals het heerschap dat zelf met de mantel der kwijl bedekt: zodat iedereen in Nederland kan zijn wie voor verbinding gaat en wie niet. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →