DENK huilt om onderzoek naar Aboutaleb 

22 september 2017 - 19:00

De trollers van DENK #TrapErNietIn verdenken de Rüttürdümse burgervader Ahmed Aboutaleb van 'meten met een dubbele maat' als het Turkse Nederlanders betreft. De Partij verzoekt de Rotterdamse gemeenteraad een onderzoek naar Aboutaleb in te stellen.

Tüüüüüüüürlijk, Tunahan en consorten. Iedereen is tegen jullie. De meeste inwoners in Nederland bezitten helaas niet jouw stel fantastisch functionerende hersenen, anders had iedereen de massale hetze al eerder kunnen opmerken.

Hoe dan ook, Aboutaleb heeft Turkse Nederlanders zondagavond uitgenodigd om onder het genot van een kopje muntthee en een vers gebakken baklavaatje de dialoog met elkaar aan te gaan.

Die uitnodiging zou volgens DENK bij veel mensen volledig in het verkeerde keelgat schieten. Selçuk Öztürk, die ons nergens bekend van voorkomt (op DE lintje knippen na), maar ook een functie binnen de partij schijnt te hebben, begrijpt dat natuurlijk volstrekt.

Bent u soms het "buitenproportionele politiegeweld" dat werd ingezet tegen vreedzame, met Turkse vlaggen zwaaiende demonstranten bij het weigeren van een Turkse minister Kaya op 11 maart dit jaar vergeten? Nou, DENK nog lang niet.

Welgemeende excuses zouden daarom heel erg op zijn plaats zijn. Gaat nooit gebeuren natuurlijk, daar Abou eerder vol lof was over het optreden van de autoriteiten rondom de reclamestunt van Mark Rutte het gehannes met Kaya.

Volgens Öztürk "vrezen organisaties en burgers represailles, in de vorm van extra controles, moeilijkheden bij het verkrijgen en/of verlengingen van subsidies en vergunningen." En dat allemaal door toedoen van Aboutaleb, met zijn 'anti-Turkenhouding'.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.