DENK: Terreurdreiging komt van rechts
Binnenland

DENK: Terreurdreiging komt van rechts.

Goh. Wij hadden al een tijdje geen stompzinnige uitspraken en ideeƫn niets meer van DENK vernomen. Maar als de drie-zetels-partij wat te melden heeft, dan maak dan uw borst maar nat.

De Boos.Want.Zitten.Niet.Bij.Het.Gangpad-Turken vinden, zich baserend op een rapport van de Nationaal Coƶrdinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, dat 'de nieuwe terreurdreiging van rechts komt'.

We kunnen Kuzu en consorten natuurlijk wijzen op compleet uit de hand gelopen demonstraties van linkse wereldverbeteraars, 'refugees welcome'-schreeuwers en slissende anti-fascisme gekkies. Doen we niet, want het aantal linkjes zou dan 44 artikelen vullen.

Die beelden heeft u allemaal zelf kunnen zien. Dan hebben we het nog niet eens over de massale terreur die linkse deugnieten aanrichtten in Hamburg. Okee. Dat was weliswaar de schuld van de politie, feit blijft natuurlijk wel dat betogingen houden met bivakmutsen, vuurwerk en een diepgewortelde haat tegen iedere andersdenkende de bewering van DENK keihard onderuit haalt.

Nabeschouwing redactie: Op de kopfoto laat Farid Azarkan zijn partijgenoten zien hoe dat nou precies moet, opdracht geven tot het inzetten van trollen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →