DENK claimt overwinning, maar heeft niets 

07 maart 2018 - 14:35

DENK is in zijn nopjes want er is een grote overwinning geboekt. De overwinning schijnt van dusdanige aard te zijn, dat er zelfs een persbericht is uitgestuurd (in het Nederlands). In een verkiezing van campagnebureau BKB, de Volkskrant en omroep WNL heeft Veenendaal-DENK'er Gökhan Çoban tot nu toe de meeste stemmen gehad.

Maar wacht even, een blik op de website waar u op het beste raadslid kunt stemmen laat zien dat er nog twee stemrondes volgen. In de eerste stemronde steeg Gökhan Çoban weliswaar de overige deelnemers naar de kroon, dat betekent nog niet dat de uiteindelijke overwinning al binnen is.

Misschien hebben ze bij DENK gewoon niet goed begrepen, doordat de website niet in het Turks te vertalen is. Toch komt Çoban alvast met een verkapte overwinningsspeech.

"Natuurlijk wil ik iedereen danken die de afgelopen weken op mij hebben gestemd. Ik zie dit ook niet alleen als een persoonlijke overwinning, maar een overwinning van DENK", aldus Gökhan Çoban in het persbericht.

U kunt massaal voorkomen dat er echt een DENK'er met de overwinning vandoor gaat, door simpelweg op iemand anders te stemmen. Ordinair polletje kapen noemen we dat. Een beetje wat Feyenoord-supporters altijd voor elkaar boksen wanneer er een Feyenoord-speler bij Voetbal Inside genomineerd wordt voor de Speler van de Week.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie