Derksen en Gijp slachten Humberto Tan
Entertainment

Derksen en Gijp slachten Humberto Tan.

Vermoedelijk hebben veel mensen uitgekeken naar de start van het programma VI Oranje blijft thuis op RTL4. Gisteren was het eindelijk zo ver, in de uitzending werd de afscheidsweek van scheidend RTL Late Night-presentator Humberto Tan met de grond gelijk gemaakt.

Johan Derksen: "Ik heb gebiologeerd naar het afscheid van Humberto zitten kijken. Die heeft vijf jaar een talkshowtje gedaan. Die begon aardig, maar vervolgens werd het één grote puinhoop, een afgang en hij werd ontslagen."

"Die krijgt een afscheid vijf dagen lang alsof hij honderd jaar een wereldshow gepresenteerd heeft. Ik zit hier 21 jaar, ik ga over 4 jaar weg, dus misschien kunnen we vanavond al aan het afscheid beginnen. Wat is dat voor gelul?", zo besluit Derksen zijn tirade.

Kompaan René van der Gijp haakt in: "Op een gegeven moment ging het gewoon veel te ver. Ik ging ’s avonds kijken naar Humberto. Daar ging die André Hazes een nummertje zingen voor hem. Nou, ik zweer het je: ik had er echt bijgezeten of ik in de sauna zat. Ik was gaan zweten, ik was gaan trillen, ik had tegen die redactie gezegd: ’Jongens, alsjeblieft, dit gaat veel en veel te ver.’ Maar hij ontspánde ervan. Hij vond het heerlijk."

Alle artikelen geladen. Overzicht →