Deug-BN'ers aanwezig bij steunprotest A12-blokkade

Deug-BN'ers aanwezig bij steunprotest A12-blokkade 

25 augustus 2023 - 14:51

Zucht... Extinction Rebellion gaat zoals u weet vanaf 9 september dagelijks de A12 bij Den Haag blokkeren. Althans, ze zeggen dat ze dat gaan doen (eens zien hoe lang ze het volhouden, wij gokken dat verreweg de meesten alweer zijn vertrokken, bijvoorbeeld na de eerste de beste regenbui). Hoe dan ook, om deze klimaatklevers een steuntje in de rug te geven vindt op 9 en 10 september de 'Support Demonstratie'-demonstratie plaats op het Malieveld.

En dus is dit de perfecte gelegenheid voor alle deugende BN'ers van Nederland om hun gezicht te laten zien. Want een beetje aandacht is nooit verkeerd, natuurlijk. Vandaar dat bijvoorbeeld de zangeressen Merol en Sophie Straat een optreden geven, maar ook Tim Hofman (uiteraard), journaliste Clarice Gargard, schrijvers Aisha Dutrieux en Jeroen Siebelink, punkrockband Hang Youth, zangeres LAKSHMI en hoogleraar duurzaamheid Joyeeta Gupta aanwezig zijn.

Wij kunnen niet wachten. Als je het dan toch doet, doe het dan goed en ga jezelf vastplakken op de A12. Maar dat is teveel moeite natuurlijk. Het Malieveld is dan nog net te doen. Wel updates op Twitter en in jullie Instagram-Story plaatsen hè? 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml