Deze feliciterende lijsttrekker blijft!
Binnenland

Deze feliciterende lijsttrekker blijft!.

Wie anders dan Henk Krol maakte furore als de dodemensenfeliciteerder van 50Plus? U kunt nog langer van hem genieten, want de man wordt opnieuw de lijsttrekker van de ouderenpartij. 

Hij was ook de enige kandidaat, weet de NOS. Zijn lijsttrekkerschap moet 8 oktober tijdens een ledenvergadering worden bekrachtigd. Krol gaat er vanuit dat zijn partij bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart komend jaar "in de dubbele cijfers" gaat komen. In de Peilingwijzer staat zijn partij nu op vier tot zeven virtuele zetels. 

Sinds zijn aantreden ging het de leider van de ouderenpartij niet altijd voor de wind. Zo is hij recentelijk nog bijna verzopen. Daarnaast feliciteerde Krol meermaals dode en soms ook levende mensen. Wellicht dat er daarom wisselend enthousiast op Krol wordt gereageerd door u, de kiezers. Vorig jaar zei u namelijk nog dol te zijn op de ouderenvertegenwoordiger, maar vertrouwen doet u hem niet. Misschien helpt het om te melden dat Krol de pensioenleeftijd terug wil brengen naar 65, zoals BNR vermeldt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →