Deze traditie niet (meer) gesloopt: meubelboulevard-uitje tweede kerstdag

Deze traditie niet (meer) gesloopt: meubelboulevard-uitje tweede kerstdag 

27 december 2022 - 11:54

Gelukkig maar. Wij denken wel eens dat elke traditie in Nederland vakkundig de nek is omgedraaid, maar er is nog hoop voor ons landje. Na twee coronajaren is namelijk het traditionele meubelboulevard-uitje terug van weggeweest, meldt De Telegraaf.

En dus pakte heel Nederland gisteren de auto om lekker ouderwets de drukte van de winkels op te zoeken. Konstant en Miranda Hoogenboom (beiden 49) uit Leerdam, bijvoorbeeld. Citaat uit de Wakkere Krant:

"Konstant en Miranda Hoogenboom (beiden 49) uit Leerdam hebben zich eerst aan een lekker broodje tegoed gedaan, voordat ze zich ’vol’ op de woonwinkels storten. "We zijn niet bang voor de drukte”, lacht Miranda. "Natuurlijk weet je dat het een gekkenhuis kan worden, maar we hebben ons daarop ingesteld."

Ja, natuurlijk weet je dat het een gekkenhuis kan worden, maar daar stel je je toch op in? Dat geldt ook voor Joëlle (30) en Mark (33) uit Amersfoort (zij laten hun 5 kids thuis), terwijl de familie Groeneveld uit Woerden bestaande uit vader Olaf (41), moeder Eline (36) en de kinderen Dylan (9) en Linsey (7) met een aantal kussens sjouwen die ze hebben gescoord 'voor oma'.

Oh, die tradities!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml