Deze zomer bij PowNed op NPO Start: Hans Teeuwen met 'Nou Lekker Dan'

Deze zomer bij PowNed op NPO Start: Hans Teeuwen met 'Nou Lekker Dan' 

27 juli 2023 - 13:05

Thuisblijvers hoeven zich niet te vervelen deze zomer, want PowNed brengt cabaretier Hans Teeuwen terug op het scherm! Wie zijn voorstelling ‘Nou Lekker Dan’ in de theaters heeft gemist of gewoon lekker onderuit wil zakken voor een goede dosis satire, kan zijn show vanaf vrijdag 4 augustus streamen op NPO Start. Heel de maand augustus staat het platform in het teken van cabaret met shows van Nederlands beste cabaretiers.

In ‘Nou Lekker Dan’ geeft Hans Teeuwen een verontrustende blik in zijn geest. De onderwerpen die aan bod komen? “Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers”, aldus Hans zelf. Dat voelt misschien allemaal niet goed, maar is wel grappig. “En daar komen de mensen toch op af.” Dat is dan misschien diep en diep triest voor Hans zijn nabije omgeving, maar de betalende toeschouwer is spekkoper!
 
Teeuwen zou in maart 2020 met ‘Nou Lekker Dan’ voor het eerst in drie jaar weer op tournee gaan. De voorstellingen moesten pal na de eerste try-out worden geschrapt toen de coronapandemie uitbrak. In plaats van thuis met een kaasschaaf in de hoek te gaan zitten, besloot Teeuwen van de nood een deugd te maken. Hij schreef een huiskamerconference voor televisie, getiteld Smerige Spelletjes, dat werd uitgezonden door PowNed. Na afschaffing van de coronapas ging ‘Nou Lekker Dan’ opnieuw de theaters in. 

Op zondag 10 september om 22:13 uur zendt omroep PowNed 'Nou Lekker Dan' tevens uit op NPO 3. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.