Dick Advocaat vraag het onmogelijke: extra geld van Feyenoord

Dick Advocaat vraag het onmogelijke: extra geld van Feyenoord 

08 juli 2021 - 14:53

Nou beste Dick, u zal wel geld zat hebben toch? Daar gaat het naar eigen zeggen niet om, maar om het principe: Dick Advocaat meent recht te hebben op een bonus omdat hij met de Rotterdamse club Feyenoord Europees voetbal heeft afgedwongen. 

Vorig seizoen lukte het Advocaat om de club naar een vijfde plaats in de Eredivisie te loodsen, waarna de Play Offs werden gewonnen. Op zich al een hele prestatie met het elftal, waarvan verreweg de beste speler (Berghuis) zoals u misschien gehoord heeft naar aartsrivaal Ajax dreigt te gaan.

Hoe dan ook, Advocaat kwalificeerde zich voor de tweede voorronde van de Conference League, niet zozeer de Keuken Kampioen Divisie maar eerder de Kelderklasse van het Europese voetbal, maar desalniettemin Europees voetbal. En in Advocaat's contract stond dat bij Europees voetbal hij een bonus zou ontvangen.

Feyenoord ziet het echter anders, stelt dat de bonus alleen ging over het bereiken van de Champions League of Europa League, en weigert te betalen. Een juridische strijd dreigt. Bovendien, Feyenoord heeft helemaal geen geld. En wat er niet is kan ook niet uitgegeven worden. Misschien dat Ajax Dickie kan helpen door voor Berghuis een paar ton extra over te maken. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml