Dieetkoningin Sonja Bakker kan niet scheiden
Entertainment

Dieetkoningin Sonja Bakker kan niet scheiden.

Sonja Bakker, de nuchtere Noord-Hollandse dieetgoeroe die heel Nederland aan de eierkoeken kreeg met haar weekmenu's, kondigde onlangs aan te gaan scheiden van haar man Jan Reus. Maar kán de dieetgoerette wel scheiden?

“Tot een echt jawoord én een trouwboekje is het nooit gekomen”, aldus de bron, die in 2013 bij het grote huwelijksfeest was dat Sonja en Jan op Ibiza gaven. “Het was een drie dagen durend feest dat ze volgend jaar wilden gaan overdoen.” De gewichtsconsulente zou in Nederland wel een samenlevingscontract op hebben laten stellen.

A-há! 

Nou zouden wij ook geen trouwboekje invullen met een vrouw zich van haar plicht tot koken afmaakt met eierkoeken en groenten uit pot en blik. Daar niet van. En 'Reus' is ook wel een stomme achternaam voor een vrouw die leeft van dun en tenger zijn. En ohja, 'voedingsconsulent' is verder geen beschermd begrip of echt beroep, ieder nitwitmeisje met een instagramaccount vol #fitgirl blerf kan zich zo noemen.

Maar hoe wij het ook wenden of keren, Bakker dumpt Reus, of andersom, wij zijn de lulligsten niet, en daar lijkt geen echtscheiding aan te pas te komen. Showbizzhuwelijk, in de meest letterlijke zin van het woord.

Iemand nog een eierkoek? Bonnie StClaire is ook vaak gescheiden maar nog mooi op gewicht, zij sopte haar eierkoeken altijd in advocaat, totdat Sonja adviseerde de sponzige koeken voortaan eens in rosé te dippen. De kilo's vlógen er af. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →