Diemense GroenLinks-wethouder blijkt nare jongen 

06 juli 2018 - 11:34

GroenLinks, do we need to say more? Dacht het niet hè. Jorrit Nuijens, de man die recent zijn plekje in de Amsterdamse gemeenteraad afstond om wethouder te worden in Diemen, is heel sterk begonnen aan zijn nieuwe job. Bij aanvang van een gemeenteraadsvergadering gisteravond moest hij afstand nemen van zijn eigen woorden.

Nuijens, een fervent vluchtelingenlover (logisch, GroenLinks) liet zijn gedachten de vrije loop over het idee van CDA en VVD om weiger-inburgeraars hun stemrecht af te pakken. Nijuens beoordeelde dat idee als "fascistoïde.

Telegraaf mag geen krant heten

Maar er is meer aan de hand. Zo schreef hij op Twitter eveneens dat De Telegraaf "geen krant mag heten en niet aan journalistiek doet".

Spijt, sorry, excuses

Beide berichten heeft hij snel verwijderd, meneer Nuijens hangt ineens de verdrietige wethouder uit die het allemaal niet zo bedoelde. Jammert nu dat hij "te emotioneel is" over de vreemdelingendiscussie die ons land in zijn greep houdt.

Allemaal gelul natuurlijk, maar hee: als wethouder verdien je natuurlijk een aardige boterham. Als je dan wat krokodillentranen uit je ogen perst, is iedereen weer tevreden. Slotsom; Nuijens denkt overal nog precies hetzelfde over, heeft zogenaamd spijt omdat men dat nu eenmaal van hem verwacht.

Zo, hebben we dat ook weer gehad.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie