Dierenlovers woest op 'kuiken-mishandelende' Jumbo 

28 maart 2018 - 16:08

Ach ja, als u maar hard genoeg schreeuwt dan krijgt u vanzelf aandacht. Vier dierenorganisaties hebben daar blijkbaar tekort aan en dus besloten ze hun pijlen te richten op een Jumbo-filiaal in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Daar worden een twintigtal leuke, schattige kuikens tentoongesteld ter vermaak van kinderen en bejaarden.

Een filmpje van de kuikens was door Bertus Veld, de eigenaar van de betreffende Jumbo, op Facebook gezet. Hij heeft ze in de winkel gezet omdat het bijna Pasen is. Gewoon, omdat dit soort dingen leuk zijn om te doen. Leidde tot verweer van de dierenorganisaties.

Het gaat om het comité Dierennoodhulp, Red een Legkip, Een Dier een Vriend, Rechten voor al wat leeft en de stichting Dierennood. Zij hebben meteen een brandbrief naar het hoofdkantoor van Jumbo gestuurd om deze 'dierenmishandeling' te laten stoppen, meldt RTV Oost.

De eigenaar zelf is zich van geen kwaad bewust. "Ik doe dit al jaren, de kuikens worden zeer goed verzorgd èn ze gaan komende dinsdag naar een hobbyboer in Hellendoorn."Hij heeft de boze organisaties ook uitgenodigd eens te komen kijken maar dat wilden ze niet, straks moeten ze nog toegeven dat ze fout zaten.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie