Discriminatie! Polen en Roemenen beperkt welkom 

03 april 2018 - 08:57

De gemeenten Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel en Tiel gaan vanaf heden Poolse en Roemeense gastarbeiders weren om op die manier "woonwijken leefbaar te houden". Klaagvolk in desbetreffende woonplaatsen is de geluidsoverlast en de stroom aan auto's met Oost-Europese kentekens zat.

Neem nu Tiel, waar inmiddels tien procent van de bevolking van Oost-Europese komaf is. Wat is nu tien procent als je dat vergelijkt met pakweg Transvaal en de Schilderswijk in Den Haag?

Ah, sorry. Daarover mag je niets zeggen, want islam aankaarten = discriminatie plus racisme en toornt aan de linkse utopie van een geslaagde multiculturele samenleving. Een Polen en Roemenenstop aankondigen is dat natuurlijk verre van. En dan nog iets, deze mensen steken tenminste hun handen uit de mouwen in plaats van hun handen op te houden.

Afijn, het gemeentebestuur van Tiel wil dat er maximaal vier arbeidsmigranten een woning mogen betrekken. Daarnaast mag een maximum aantal 'Polenhuizen' de straat sieren. Nogmaals, want schokkend: vervang hier Roemenen en Polen door Marokkanen en Turken en de ophef in Nederland kent zijn weerga niet.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie