Dit bracht het jaar 2017 u 

31 december 2017 - 12:30

Oudjaarsdag 2017: een dag waarop iedereen zijn zonden van het afgelopen jaar overdenkt en meteen de goede voornemens voor het nieuwe jaar uitspreekt, die vervolgens hooguit een paar weken stand houden. Voor ons is het een moment om speciaal voor u de belangrijkste en meest opmerkelijke momenten uit het nieuws samen te vatten.

Want wat heeft 2017 ons gebracht? 

2017 was natuurlijk het jaar waarin wij (hoera!) na maanden en maanden onderhandelen een nieuw kabinet kregen. Een kabinet dat tot nu toe vooral uw maandelijkse lasten verhoogd. Maar, niet getreurd! Volgens het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gaat uiteindelijk bijna iedereen er op vooruit.

Het was ook een jaar waarin wij Europeanen opnieuw met terroristische aanslagen werden geconfronteerd. In Londen, Brussel en Barcelona was het raak. Er is wat dat betreft ook goed nieuws te melden, want terreurstaat IS werd zo goed als verslagen en in Nederland weten we inmiddels hoe we onszelf tegen huis-, tuin- en keukenterroristjes kunnen verdedigen.

We zijn het afgelopen jaar ook veel wijzer geworden. Zo leerde 2017 ons dat mannen massaal vrouwen op de werkvloer seksueelintimideren. Of nee, excuus, mannen maken zich ALTIJD schuldig aan #MeToo-uitspattingen. En daar mogen mannen niks van vinden. Over #MeToo gesproken: de Nederlandse showbizz-wereld had ook zo zijn eigen rel. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd waar deze soap gaat eindigen.

Verder was 2017 het jaar van de opgedoken seksfilmpjes, de vermoorde tradities, de Bitcoin-gekte, Nouri, de diplomatieke spanningen met Turkije, het jaar waarin het kinderspel bleek om als veroordeelde tbs'er op de vlucht te slaan, met alle gevolgen van dien. Maar ook het jaar waarin Dirk Kuyt  Feyenoord zich eindelijk eens kampioen van Nederland mocht noemen en u vrouwenvoetbal stiekem wel HOT vond.

Kortom, genoeg gebeurd dus.

Wij van PowNed wensen u een goed uiteinde en alvast een gelukkig 2018!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie