Dit land is ziek

Dit land is ziek 

14 mei 2022 - 10:55

1675 gestolen kinderen in plaats van 1115 – wie let er op een paar meer of minder? Zeker de MinPres niet, die rustig meldt waar het op staat: het is geen gegeven dat die kinderen terugkomen. Lekker, zo’n betrouwbaar kabinet. Afgetreden om het toeslagenschandaal en inmiddels allang weer doorgegaan met het leven; de toeslagenouders zoeken nog steeds naar hun bloedeigen kroost. 

Elders gaat de shit ook gewoon door, zij het achter gesloten deuren. Bij D66 kan de onderste #metoo steen alleen boven komen zonder pers erbij. Succes ermee. Hoe leuk zou het als het niet de MSM maar een juice kanaal lukt een spion af te vaardigen naar D66? Ik zou ze acuut gaan volgen. Waarbij het meest frappante aan het hele ge-metoo is dat het zo moeilijk blijkt te zijn om afstand te nemen van daders. 'Oprotten hier!' zeggen blijkt onnodig moeilijk, duur en slachtofferonterend gemaakt. WHY? Wat voor voordeel biedt het heulen met seksuele roofdieren, tenzij het geen cent kost? Want alles van onze belastingcenten. Leuker kunnen ze niet maken, complexer wel.

Wie zijn toch die mensen die geen reet geven om 17.591.394 Nederlanders maar wél telkens weer door diezelfde 17.591.394 Nederlanders in het zadel gehesen worden? Ja, dan moeten we maar op de blaren zitten ook. Menselijkheid en loyaliteit staat niet in de functieomschrijving van het politici, kabinet noch Kamerleden. Ook naar elkaar toe ontbreekt die loyaliteit volledig.

En zo kan het Geert Wilders verboden worden om zijn 10.000 stappen in de Brusselse wijk Molenbeek te zetten zonder een diplomatieke rel. Geen haan die ernaar kraait dat een Nederlands staatsburger in een democratisch West-Europees land niet zelf kan bepalen waar hij zijn dag doorbrengt. Hoe kan het dat alles wat hij ontbeert – vrijheid, letterlijk álles – schouderophalend wordt geaccepteerd door zijn collega’s? Waar is het respect, het fatsoen, het rechtvaardigheidsgevoel en vooral: de intrinsieke wil om het als politicus voor de ánder beter te maken? Mensen die niet om elkaar geven, kunnen nooit om ons burgers geven. Nooit.

Ondertussen moeten we het erg vinden dat ‘vluchtelingen’ in tenten slapen in Ter Apel en wordt tussen neus en lippen door verteld dat de IS-broedkippen en hun kinderen naar Nederland teruggehaald worden door dezelfde overheid. 'Ze' dienen nooit ons, altijd de ander. Het argument is dat de broedkippen in Nederland berecht moeten worden. Fijn. Ons rechtssysteem kennende, is de kans groot dat ze na een kort verblijf op staatskosten (voorarrest?) een woning en uitkering toegewezen krijgen om hier hun leven weer op te bouwen. Gezellig, nieuwe buurtjes, die in een voorgaand leven helemaal niets gaven om een mensenleven en een hekel hadden aan alles wat Westers en Nederlands is.

Dit land is ziek. En aangezien de Tweede Kamer een IC-uitbreiding zelfs tijdens een 'pandemie' afwijst, kan het niet anders dan dat het de bedoeling dat dit land ziek blijft. Gezonde staatsburgers zijn niet in het belang van onze politici. En daarom zullen ook bij de volgende verkiezingen volksstammen wederom op VVD, D66, CDA, PvdA, GroenLinks, CU en alle andere beroepscriminelen, vermomd als politici, stemmen.

Nou ja, vergeet vooral geen zonnebrand te smeren dit weekend. Voor je het weet, verbrand je levend.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.