DJ Tiësto doet een Peter Jan Rensje
Entertainment

DJ Tiësto doet een Peter Jan Rensje.

Oh mensen, wat ontzettend heugelijk nieuws vanuit rijke mensen-oord de Malediven: Thijs Verwest, bekend als DJ Tiësto die in 1999 nog goede muziek produceerde (48), stapt in het huwelijksbootje met zijn vriendin Annika Backes (21).

Wij weten eigenlijk niet wat schokkender is: het feit dat Annika zijn dochter had kunnen zijn of het feit dat hij zijn toekomstige vrouw al fixte toen ze net meerderjarig (18) was.

Lezersvraag: denkt u dat de vader van Annika jonger of ouder is dan Tiësto? In ieder geval hoeft de aankomende mevrouw Backes-Verwest/Verwest-Backes/Verwest nooit meer in te zitten over haar bankrekeningsaldo. Dat kan menig dame op die leeftijd niet zeggen.

Weet u trouwens wie ook dol is op veel te jonge vrouwen? Juist ja, de 67-jarige Peter Jan Rens. De inmiddels bejaarde zestiger, een groot kind dat gevangen zit in een verschrimpeld lichaam, vroeg zijn 43-jaar jongere liefde Virginia in november vorig jaar ten huwelijk met een hele speciale ring uit de kauwgomballenautomaat.

Het drama voltrok zich in januari van dit jaar. Onlangs bewees Peter dat hij als oude strijder zowaar nog werkende inkt in zijn potlood heeft zitten, eind september werd dochter Djanina geboren. Drie jaar geleden kregen Peter Jan en Virgina hun eerste kind, Djelisa.

En laat dat nu ook een wens van Tiësto zijn. Op een dag dan. Vorig jaar verklaarde hij nog dat hij zichzelf met 47 jaar 'te jong' vindt voor kinderen. Zou Thijs enig idee hebben hoe het voor een kind voelt wanner andere kinderen op het schoolplein vragen waarom je opa je elke dag op komt halen?

I am gonna spend the rest of my life with the love of my life ❤️

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto) op

Alle artikelen geladen. Overzicht →