Dominee bezwangert 15-jarige uit kerkgroep
Raar

Dominee bezwangert 15-jarige uit kerkgroep.

Justitie in de VS heeft een dominee aangeklaagd voor een seksuele relatie met een minderjarig meisje. Het 15-jarige kind, dat deel uitmaakte van een jeugdgroepje van de ontuchtige prediker, is ook bezwangerd door de man.

Toen de wettige echtgenote van dominee Wesley Blackburn naar het kerkbestuur in de staat Pennsylvania stapte, zag de zaak het licht. Ze verklaarde daar dat de man tegenover haar de relatie met de tiener had opgebiecht. Ook vroeg Blackburn toen aan de vrouw, met wie hij vijf koters heeft, om een echtscheiding. Volgens NY Daily News ontsloeg het gebedshuis de zielenherder op staande voet

Blackburn, die werkte voor de Faith Brethren Bible Church, ontmoette het meisje in 2009. Pas vijf jaren later belandde ze in zijn kerkgroepje, een ontmoeting waaruit een zeven maanden durende relatie voortvloeide.

De op het minderjarige schaap gerichte kruistocht leverde de inmiddels gedetineerde Blackburn (35) vorige week honderden aanklachten van seksueel wangedrag op. Het meisje is inmiddels bevallen. 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →