Domme man jat olifantenbeeld op klaarlichte dag 

31 juli 2017 - 15:37

Weet u, geld maakt niet gelukkig en niet iedereen wil graag sieraden. Wat sommige mensen mooi vinden, zijn beelden van olifanten. Prachtig wit, voor in de tuin. Maar ja, dúúr dat die dingen zijn. Met een beetje pech al gauw 749 euro. Wat doe je dan als je niet zo'n volle portemonnee hebt (en niet zo slim bent)? Precies, dan probeer je er op klaarlichte dag stiekem eentje te jatten.

Een 28-jarige man uit Schagen was zo iemand die dolgraag een olifantenbeeldje, eentje die voor de ingang van een tuincentrum stond, wilde hebben maar er niet voor wilde betalen. Hij besloot daarom gistermiddag rond 14.00 uur in al zijn wijsheid het beeld maar te jatten. Ongetwijfeld al dagdromend over hoe mooi de olifant in zijn tuin zou staan, vergat hij echter de sokkel waar het beeld op stond toen hij het in zijn auto hees.

Twee klanten zagen het gebeuren, vertrouwden het niet helemaal en noteerden alvast zijn kenteken voordat ze navraag bij het personeel deden. De man was al weggereden maar kwam even later terug (de sokkel!!), zag dat iedereen naar hem keek en reed toen alsnog naar huis.

De ingeschakelde politie zocht de man thuis op en kon hem meteen aanhouden. De olifant staat inmiddels weer netjes op zijn sokkel.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie