Donald Trump vs. El Chapo: place your bets
Buitenland

Donald Trump vs. El Chapo: place your bets.

De strijd om het presidentschap tussen Trump en Clinton is oud nieuws. Vandaag heeft iedereen het over Trump vs. El Chapo. De ‘machtigste drugsbaron aller tijden’ liet vandaag via zijn Twitteraccount weten dat de geplande – en inmiddels beruchte – muur van Amerika’s nieuwste president niet voor problemen zal zorgen.  

Dit valt te lezen op de website van Britse krant Daily Mirror.

Nadat Joaquín Guzmán, zoals de Mexicaanse drugsbaas echt heet, Trump beschreef als een “kandidaat van haat, confrontatie, racisme, vervolging en misogynie”, drukte hij zijn volgers op het hart dat ze zich vooral geen zorgen moesten maken. “De muur is geen probleem. Ik trap ‘m omver, spring eroverheen of kruip eronderdoor”, zo schrijft El Chapo vanuit een streng beveiligde gevangenis in Mexico.

Loze aantijgingen, zegt u? De leider van het Sinaloa-kartel, de meest gevreesde drugsbende van Mexico, wist al twee keer uit de gevangenis te ontsnappen - één keer vermoedelijk via een wasmand, de andere keer tijdens het nemen van een douche. Als dat een man niet genoeg credits oplevert, weten wij het ook niet meer.

Alle artikelen geladen. Overzicht →