Donny Roelvink: Tanden laten wegslijpen was 'superstom'

Donny Roelvink: Tanden laten wegslijpen was 'superstom'  

29 november 2021 - 14:13

Donny Roelvink (23). Zoals u weet, een telg van zanger Dries Roelvink en eentje die af en toe in het nieuws komt vanwege rare fratsen met auto's, fratsen in Temptation Island en ook vanwege cosmetische ingrepen. Bijvoorbeeld toen hij zogenoemde facings had laten zetten, waarbij hij een deel van zijn tanden had laten wegslijpen. 

Dat dit misschien niet zo goed zou zijn voor zijn tanden, is natuurlijk niet zo moeilijk om te bedenken, maar voor Donny wel. Aan tafel bij Op1 werd hem dat al door een tandarts verteld en dat uiteindelijk 15 procent van zijn tand kan afsterven.

Desondanks was hij bereid om het risico zo weer te nemen. Nu wat maandjes later en wijzer, komt hij er toch op terug en vindt hij het 'superstom' van zichzelf: "Ik heb destijds, toen ik die behandeling heb gedaan, een fout gemaakt. Ik was heel naïef, heel eigenwijs en heb niet goed m’n research gedaan", zegt Roelvink in een Instagram Story waarin hij zijn volgers wil waarschuwen voor het laten wegslijpen van de tanden en het plaatsen van facings.

"We zijn allemaal mensen, we maken allemaal wel eens fouten. Ook ik ben een mens, en ik maak ook wel eens fouten. Maar je moet ook je fouten toe kunnen geven.” Tja, wat kunnen wij hierop zeggen? Donny heeft spijt want Donny nam een stomme beslissing. Wees dus geen Donny.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml