Doorgedraaide zoon steekt pa neer met mes
Binnenland

Doorgedraaide zoon steekt pa neer met mes.

Eén groot familiedrama afgelopen weekend in Elspeet. Een 22-jarige man heeft daar eergisteren zijn bloedeigen vader met een mes in zijn hoofd, gezicht en zij hebben gestoken. En weet u, dit is eigenlijk allemaal de schuld van hulpverleningsinstanties.

Dat er een steekje los bij de zoon des huizes zit, was binnen het gezin allang bekend. "We zijn al heel lang bezig om hem op te laten nemen. Bijvoorbeeld vrijdag nog, het gaat namelijk psychisch niet goed met hem. We wisten dat het een keer uit de hand kon lopen", vertelt moeder Marian tegen Omroep Gelderland.

Ze luidt dan ook de noodklok omdat ze vindt dat de hulpverlening heeft zitten slapen, met alle gevolgen van dien: de vader zou uit het niets zijn aangevallen terwijl hij een broodje stond te smeren.

Na de steekpartij is een tijdje via Burgernet een alarm uitgegeven en werd er een helikopter ingezet bij de zoektocht naar de dader, die uiteindelijk in de kraag kon worden gevat. Het slachtoffer vecht momenteel nog voor zijn leven in het ziekenhuis. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →