Douwe Bob wil gezond horecabedrijf, cancelt Sid Lukkassen

Douwe Bob wil gezond horecabedrijf, cancelt Sid Lukkassen 

07 maart 2022 - 13:25

Douwe Bob, die recent nog al zijn optredens cancelde vanwege het landelijke QR-beleid, heeft de boekpresentatie van Sid Lukkassen in zijn café in Amsterdam afgeblazen. Hij had zich naar eigen zeggen "niet verdiept" in de heer Lukkassen.

Sid Lukkassen zou volgende week maandag zijn boek Wees Afgrondelijk! in het café presenteren, iets waar Thierry Baudet (Lukkassen is in Arnhem de nummer 2 op de lijst van Forum voor Democratie, red.) vandaag nog vrolijk over twitterde.

Toen schrok Douwe Bob blijkbaar wakker. "Ik wil graag een gezond horecabedrijf runnen waar iedereen zich welkom zou moeten voelen maar had me echter niet verdiept in het werk van Mr. Lukassen", schrijft hij op Twitter. "Nu ik dat wel heb gedaan, zal de boekpresentatie niet plaatsvinden in mijn tent. Dit krijg ik niet verkocht aan mezelf. Excuses." 

Dus. Wel een beetje raar om dit via sociale media mee te delen, en dat vindt Thierry Baudet nou ook. "Erg vreemd om deze afzegging (zonder dat verder persoonlijk te laten weten) via Twitter te doen", vindt de politicus. "Douwe is duidelijk bang gemaakt door intolerante cancel-brigades."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml