Drama compleet: Arie Boomsma ge-MeToo'ed 

09 april 2018 - 18:50

Arie Boomsma, bekend van...Oh ja, de ideale schoonzoon uithangen, mensen uit de kast jagen en modeblaadjes coveren met afgetraind godenlichaam gaat aankomende woensdag een schokkende onthulling doen in tijdschrift LINDA. 

Is hij veertig kilo aangekomen? Heeft hij zich bekeerd tot de islam? Nee, het is een worst case scenario: hij behoort tot de lijst slachtoffers van Job 'altijd opgewonden' Gosschalk.

In LINDA hangt Boomsma aan de grote klok dat de voormalig castingdirecteur hem "ineens 's-avonds voor een rol wilde casten", en dus toog olijke Arie naar het kantoor van Kemna Casting.

"Stel je voor..."

Eenmaal aangekomen ging het al snel een andere kant op. "Job zei: Stel je voor dat je thuis bent, alleen, je zit een film te kijken en wordt opgewonden. Je raakt jezelf aan. Zo knalt-ie er natuurlijk niet meteen in, het wordt voorzichtig opgebouwd", aldus Boomsma.

Toen de 44-jarige acteur duidelijk maakte dat hij niet gediend was van de avances van Gosschalk ontstond er volgens Boomsma een ongemakkelijke situatie. "Job reageerde nukkig, ik had het gevoel dat ik iets kapot had gemaakt."

Arie was positief, Arie is positief, Arie blijft positief

Zoals we Arie kennen weet hij ook bovenstaand verhaal een andere wending te geven. In plaats van dat hij het niet vindt kunnen dat een televisieproducent van in de veertig tegenover een aantal personen vunzige verhaaltjes ophangt, kent Boomsma juist de behoefte het voor hem op te nemen. Naar eigen zeggen is zijn band met Gosschalk juist sterker geworden.

Want Gosschalk heeft ook een andere kant en die wil Boomsma graag benadrukken. Beetje jammer dat je hem dan eerst onderuit schoffelt, Arie. Maar Gosschalk is volgens de televisiehunk óók getalenteerd, grappig en loyaal. Daar hoorden we de in tranen uitgebarsten Katja Schuurman ook al over jammeren bij RTL Late Night.

Wij vragen ons nu af: heeft Boomsma de rol destijds gekregen of is die gegaan naar iemand die wél antwoordde op de combinatie film en opgewonden raken?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie