Drama in Amsterdam: buurtsuper Vomar verdwijnt

Drama in Amsterdam: buurtsuper Vomar verdwijnt 

12 juni 2023 - 11:59

Boze mensen in Amsterdam gingen de straat op. En demonstreren doe je natuurlijk alleen als er echt een misstand is. Nou dat is er op de Nobelweg, daar gaat de Vomar namelijk verdwijnen. En dat pikken de mensen niet. Dus gingen ze met winkelwagentjes en mandjes de straat op in een heuse ‘Vomars’.

Maar wat maakt de Vomar nou zo onmisbaar: “Omdat het gewoon een lekkere winkel is, ze zijn heel aardig”. Dat is natuurlijk een goede reden. Iemand anders die in haar scootmobiel meerijdt in de mars zegt: “Ja gewoon omdat het gezellig en goedkoop is. Vomar is the best.” Maar ja waarom dan? “Ja gewoon”. Iemand anders hecht ook veel waarde aan de buurtsuper: “Ik ben zelf 65 en ik heb een bushalte voor de deur en een Vomar. Ik wil gewoon hier oud worden”.

Ard Lanting, de vastgoedmanager van de Vomar geeft aan dat Vomar een echte buurtwinkel is: “Omdat wij de winkel van de buurt zijn, de buurtwinkel. Wij hebben hier geen kassa, een scankassa. Wij hebben hier nog de oude authentieke kassa’s met tijd voor een praatje. In Vomartermen: De echte voordeelmarkt".

Je zou denken dat het probleem van het verdwijnen van de Vomar niet echt dramatisch is. Er zit namelijk gewoon een Lidl tegenover. Maar dat zien de boze klanten anders: “Omdat het assortiment beter is. Bij de Lidl hebben ze geen cacaopoeder, dus als je zelf je eigen chocolademelk wil maken met een zoetje erin. Dat kan niet”.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml