Dré'tje Hazes onthult: 'Ben bedreigd en krijg eigen docu'

Dré'tje Hazes onthult: 'Ben bedreigd en krijg eigen docu' 

25 mei 2021 - 12:14

Showbizz-fans kunnen hun hart ophalen: André Hazes Jr. onthult in een interview met Veronica Superguide dat hij momenteel gevolgd wordt door een cameraploeg voor een documentaire over zijn woelige privéleven.

Is dat nou niet leuk? De cameraploeg zal liefst veertien maanden meedraaien met Dré'tje en daarbij alles vastleggen wat er vast te leggen valt. Daar kijkt u vast naar uit, toch? Zeg nou zelf, de zanger en zoon van is tenslotte pas 27 lentes jong en heeft nu al een leven vol met ups en downs meegemaakt.

Leef, alsof het je laatste dag is, zo zou hij zelf zeggen. Overigens komt hij daar niet altijd aan toe. In hetzelfde interview doet hij nog een onthulling: de jonge Hazes en zijn nieuwe liefje Sarah van Soelen ontvingen allerlei dreigementen via mail, kregen 24/7 beveiliging en belandden in achtervolgingspraktijken met paparazzi op de snelweg. Dit alles na zijn breuk met Monique Westenberg.

Het valt ook allemaal niet mee. Om u voortaan wat vaker een inkijkje in zijn leven te geven, zal hij voor Veronica Superguide ook een maandelijkse column gaan schrijven.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.