Dries Roelvink laakt gedrag zoon Dave
Entertainment

Dries Roelvink laakt gedrag zoon Dave.

Multitalent Dave Roelvink, bekend geworden door zijn talent om seksuele handelingen te ondergaan in een jacuzzi, werd eergisteren door de politie opgepakt nadat hij dronken achter het stuur van zijn auto was gekropen. Vader Dries is niet blij met het gedrag van zijn zoon en belooft "een hartig woordje met Dave te zullen gaan spreken."

Off-topic: hoe komt het dat de andere zoon van Dries, Donny, wél over een goedwerkende stel hersens blijkt te beschikken en nooit capriolen uithaalt? Off-topic 2: Met zijn arrestatie heeft hij een dreigende confrontatie met Rapper Sjors voorlopig afgewend.

Dries over de actie van zoon Dave: "Een enorm stomme actie. Zeker omdat hij iemand heeft die hem dag en nacht overal naar toe rijdt en ook met 'm meevliegt door heel Europa. Schijnbaar heeft hij de behoefte gevoeld om toch zelf in de auto te stappen met een slok op."

"Dat vind ik een heel slechte zaak", zo vervolgt Roelvink. "Ik heb hem nog niet gezien. Ik ga straks zijn kant op en dan ga ik een hartig woordje met 'm spreken."

Alle artikelen geladen. Overzicht →