Dronken NL'ers laten hondje stikken in auto
Raar

Dronken NL'ers laten hondje stikken in auto.

#OPHEF in Zuid-Frankrijk. Een Nederlands stel heeft in Cannes een hondje aan zijn lot overgelaten door hun auto in de snikhete zon te parkeren, de hond achter te laten en het vervolgens op een zuipen te zetten. De hond overleefde het niet en het stel weigerde ook nog eens het dier te laten cremeren.

De twee hadden tijdens het zuipen ruzie gekregen, waarna de man werd opgepakt door de politie. De vrouw meldde zich even later in lamme toestand op het bureau en beiden moesten in de cel ontnuchteren. Door dit alles 'vergaten' ze te melden dat de viervoeter nog in de auto lag.

Het arme beestje werd pas de middag erna gevonden doordat omstanders de politie hadden gewaarschuwd. Toen had de hond uiteraard allang het loodje gelegd. Maar het wordt nog gekker: in plaats van hun hond op zijn minst een waardig afscheid te geven, dumpten de twee het dier in een sporttas op een pleintje in het nabijgelegen Le Cannet.

Goedkope manier om er vanaf te komen moeten ze gedacht hebben. Maar mogelijk gaat dat niet lukken: een opvanghuis laat de hond nu cremeren en gaat aangifte tegen deze dierenbeulen doen. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →