Dronken vrouw maakt voor 15 miljoen schade, klaagt bar aan

Dronken vrouw maakt voor 15 miljoen schade, klaagt bar aan 

18 januari 2023 - 15:37

Zo doen we dat aan de overkant van de atlantische plas. De 26-jarige Daniella Leis heeft de drankleverancier van een concertzaal in Canada aangeklaagd nadat ze dronken voor ongeveer tien tot vijftien miljoen dollar schade aanrichtte.

Wat was er precies gebeurd? De vrouw zoop tijdens een concert van Marilyn Manson zo veel dat ze de zaal werd uitgezet. Ze was daarna zo stom om achter het stuur te kruipen om naar huis te rijden en knalde tegen een woning aan waardoor een gasleiding scheurde. Door de daaropvolgende explosie stortten vier huizen als een kaartenhuis in elkaar, zeven mensen raakten gewond.

Klinkt heftig. En dat is het ook. De schade bedroeg maar liefst 10 tot 15 miljoen dollar. Leis werd in 2021 tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld. Ook mag ze drie jaar lang niet autorijden. In plaats van zich de rest van haar leven kapot te schamen, klaagt ze nu samen met haar vader Ovations Ontario Food Services aan.

Ze was namelijk weliswaar de zaal uitgezet, maar de medewerkers lieten haar gewoon naar huis rijden. Ook kon ze de hele tijd maar drankjes bestellen terwijl het toch duidelijk was dat ze dronken was en het bedrijf zou "de winst boven veiligheid stellen", meldt The New York Post.

Juist ja. Only in America (en Canada dan).

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml