Duitse doodsteker is asielzoeker en islamist
Buitenland

Duitse doodsteker is asielzoeker en islamist.

Onze totale verbijstering kende geen grenzen (net als Europa, trouwens) toen vanmorgen de telex begon te ratelen en het volgende bericht uitspuwde: de man die gisteren "allah akbar" riep in een Hamburgse supermarkt en 6 mensen neerstak, waarvan er 1 stierf, blijkt een asielzoeker uit de Verenigde Arabische Emiraten die het land al had moeten verlaten. Maar omdat hij geen papieren had, kon hij niet worden uitgezet.

De Hamburgse politie heeft een AZC doorzocht waar de 26-jarige man verbleef, en Duitse media melden dat de dader bekend stond als islamist. 

Dit lijkt ons heel sterk, islam is immers de religie van de vrede. Dus wie een islamitische extremist is, moet wel extreem vredig zijn dan, of niet? We vermoeden dan ook dat dit niets met de islam te maken heeft. Wist u trouwens dat de kans om te sterven door een val van een keukentrapje, statistisch groter is dan de kans om te sterven door beslist on-islamitische terreur? Nou dan.

Daarbij, wat Israël doet kan ook gewoon niet door de beugel en laten wij vooral Staphorst niet uitvlakken, dat Molenbeek van Gristenen, waarvandaan toch ook talloze terreurdaden worden bekokstoofd. 

Hamburgse SPD (Duitse PvdA, -red.)-burgemeester Olaf Scholz is diep geschokt "dat deze dader blijkbaar iemand is die bij ons in Duitsland bescherming zoekt en dan zijn haat tegen ons richt." Dat is inderdaad een uitzonderlijke blijk van ondankbaarheid, die we niet hadden kunnen voorzien, ook niet na Charlie Hebdo (jamaar keukentrapjes!), Bataclan (jamaar islamofobie), Manchester (jamaar de kruistochten!), Madrid (jamaar Israël!), Londen (jamaar Staphorst!), Londen (jamaar stageplaatsen!), Londen (jamaar het Westen!), Berlijn (jamaar Amerika!), Brussel (jamaar het klimaat!), Stockholm (jamaar drones!), Brussel weer (jamaar extreemrechts!), Nice (jamaar jemoeder!) en vele andere 'incidenten' die toevallig allemaal met islam en/of de asielstroom te maken hadden. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →